És època de calçots i a Enrich no ens els volem perdre…ni volem que tu te’n privis! Arriba a les nostres botigues el nou pa de calçots.

Novament a Enrich hem posat la innovació al servei de la tradició i la gastronomia, que ens uneixen a una gran festa gastronòmica catalana com és la calçotada. Una festa que acostem a la teva taula amb el nostre exclusiu pa de calçots.

La millor selecció de calçots escalivats i un toc de salsa romesco li confereixen a aquest pa amb molt de sabor i una riquesa aromàtica que t’atrapa i et trasllada al bell mig de Valls. Amb una forma original que vol representar el procés de calçat dels calçots i que el fa destacar de la resta, i és que el nostre pa de temporada vol fer notar que ha arribat, que som en temps de calçots.

El calçot aporta a aquest pa una dosi extra de fibra, minerals (ferro, calci, fòsfor i magnesi), vitamines (B, C i E) i flavonoides, que li confereixen propietats antioxidants i depuratives.

Com no, acompanya perfectament les teves calçotades, barbacoes o carns a la brasa, però sucat en salsa romesco o un sol rajolí d’oli d’oliva verge és prou per gaudir-lo.

El trobaràs tots els dissabtes i diumenges a les nostres botigues, a partir del 17 de febrer de 2018.