Project Description

Descripció

Pa molt vistós, de sabor suau i delicat, de crosta fina i molla esponjosa i groguenca, pel seu contingut en carotens, potents antioxidants.
Tot i no ser apte per a celíacs donada la seva formulació amb farina de blat, té hidrats de carboni de fàcil digestió i menys contingut en gluten, fent que sigui més adequat per a persones amb lleu intolerància al blat.
És un pa energètic i vitalitzant (ric en vitamines del grup B), ideal per a esportistes i nens en creixement, ja que ajuda a fixar millor la proteïna, així com per a estudiants, doncs contribueix a millorar la concentració i a tenir els nervis sota control.
A més, està enriquit amb pipes de gira-sol, un fruit sec molt nutritiu, ric en fòsfor, vitamina E y B9 entre d’altres, que ajuda a millorar la circulació, el sistema immunitari, la cicatrització de ferides i la metabolització de proteïnes.

Ideal per

Marida bé amb ingredients vegetals, com hummus o paté d’alvocat, o amb embotits suaus, com el gall d’indi o el pernil dolç, que reforcen les seves propietats.
Els sabors dolços també potencien la dolçor natural del blat de moro, combinant perfectament amb codonyat, crema de cacau o de cacauet.

Farina de BLAT

Fibra

18h

860g