Project Description

Descripció

Pa de molla molt esponjosa i crosta torrada i cruixent, de gust suau ple de matissos.
Elaborat principalment amb farina integral de blat porpra (pur pur), i en menor proporció amb farina de blat i de sègol. La soja, les nous i les llavors de gira-sol i carbassa li aporten una textura diferent, així com un interessant perfil nutricional.
El pa de Pur-Pur és una font d’antioxidants naturals (les antocianines, que són les responsables de la coloració violàcia de la seva molla) i una excel·lent font de fibra, vitamines i minerals, doncs és elaborat a partir de la moltura de grans sencers de blat porpra i de sègol.
Les llavors de carbassa li aporten triptòfan, un aminoàcid que ens ajuda a equilibrar el sistema nerviós, i són riques en zinc i magnesi. Les llavors de gira-sol, per la seva banda, són una bona font d’omega 6 i riques en vitamina E. Les dues llavors sumen el poder antioxidant del betacarotè i de la vitamina E al de les antocianines.

Ideal per

Combina’l en torrada amb salmó fumat i alvocat, amb formatges cremosos, o amb hummus de cigró, de remolatxa o d’alvocat i pèsols, per gaudir d’un snack saludable i saborós.

Farina porpra de BLAT integral, farina de BLAT, massa mare de BLAT, farina de sègol integral, massa mare de sègol

Fibra

18h

460g