Project Description

Descripció

De sabor intens i lleugerament àcid, molla densa i crosta cruixent, elaborat amb farina d’espelta integral ecològica, un cereal ancestral més nutritiu i digerible, que no ha patit variacions genètiques, i és menys al·lergènic.
En fer servir farina integral, el nostre pa d’espelta és ric en fibra i conserva tots els nutrients del gra: vitamina E (potent antioxidant), vitamines del grup B (que afavoreixen el sistema nerviós i el metabolisme) i minerals, sent una font important de silici, un oligoelement que participa en les funcions del nostre sistema immunològic, indispensable per a l’assimilació del calci i per la nutrició i la reparació de teixits. El seu contingut en proteïnes (conté els 8 aminoàcids essencials) i greixos és major i, per tant, és més energètic.

El gluten de l’espelta és més soluble en aigua i es digereix millor, fet que fa que sigui millor tolerat per persones amb intolerància al blat, tot i no ser apte per a celíacs.

Ideal per

Combina molt bé amb embotits i formatges com el de cabra o el d’ovella, perquè realça els sabors intensos.
També és molt adient per acompanyar guisats amb salses, sopes o cremes, així com qualsevol plat d’elaboració tradicional.

Farina d’espelta integral, farina de BLAT

Fibra

20h

400g