A Enrich ens agrada viure el Carnaval intensament. És una setmana de diversió i gresca que omple els pobles i les ciutats d’ambient festiu i bon humor, i els dolços i les receptes tradicionals acompanyen la festa.

El Carnaval se celebra a molts llocs del món. Originàriament era una festivitat de tradició europea lligada al calendari agrícola i esdevé just abans de començar la quaresma cristiana. Són unes jornades on les disfresses, la música i la sàtira en són protagonistes. Gairebé tots els actes del Carnestoltes tenen la seva representació culinària i podem gaudir de delicioses i extravagants especialitats, tant dolces com salades.

A Enirch t’oferim una selecció àmplia i acurada de productes perquè t’acompanyin en cada ocasió.

Galetes d’Antifaç: gracioses i dolces, per a gaudir en família.

Merengues: una especialitat dolça que no pot faltar per celebrar l’inici del Carnaval. Els fem suaus i esponjosos i de diferents sabors.

Coca de Llardons: una coca clàssica d’aquestes festes que podràs trobar a les botigues Enrich el dijous.

Xapatines de Truita i Botifarra d’ou: vestiran la teva taula el Dijous, una altra manera de donar la benvinguda al Carnestoltes.

Satins de Carnaval: una nova especialitat que podràs descobrir el dijous, el dissabte i el dimarts. Una presentació fantasiosa i contrastos de sabors suggerents.

Coca de Sardina: és la Coca típica del Dimecres de Cendra, per acomiadar el Carnestoltes. De massa cruixent, el punt salat de l’arengada captiva el paladar.

Coca de Botifarra d’ou: amb botifarra d’ou i escalivada, l’elaborem seguint la recepta tradicional pel Dijous Gras.