Us presentem les novetats que tenim a Enrich! Elaborats amb les millors farines, que intensifiquen el sabor i ajuden a cuidar de la nostra salut. Vols descobrir totes les qualitats dels nostres nous pans?

Barra Enrich

La nova barra Enrich, a més de contenir farina de blat també conté farina de sègol i sèsam. Una combinació de farines que proporcionen a aquesta barra un gust exquisit i unes qualitats nutricionals idònies.

El sègol aporta una quantitat extra de fibra soluble que és molt bona pel nostre organisme, en especial per la nostra salut intestinal. I, d’altra banda, el sèsam conté un munt de nutrients, des d’omega-3 fins a minerals antioxidants.

Com a novetat, en l’elaboració de la barra Enrich ara incorporem més sèsam i fem servir un tipus de farina Denominació d’Origen Zamorana que incorpora una petita part de farina mòlta a la pedra, oferint una major quantitat de fibra, minerals i nutrients, donat que incorpora part del germen del blat.

Com a resultat, un concentrat deliciós i molt nutritiu!

Torçada de l’horta

La Torçada de l’Horta neix a partir del recull dels millors productes mediterranis, com el tomàquet, l’orenga, les olives i la ceba.

Cuit en forn de sola, la seva elaboració manual passa per un procés de triple fermentació, que consisteix en deixar fermentar la massa en tres fases.

La fermentació primària comença tot just després de l’amassament, deixant la massa dins un recipient en repòs i a una temperatura adequada. Seguidament, la massa es preforma i es deixa tota la nit en una fermentadora controlada. Finalment, és torçada a mà, deixant-la fermentar un temps més abans de ficar-la al forn.

Es tracta d’un pa que marida de manera excel·lent amb formatges tendres i suaus i amb embotits.

Si no te la vols perdre, la trobaràs cada dimecres i dissabtes a les nostres botigues.

Motlle de Sègol Integral

El nostre nou pa de sègol incorpora un 30% de farina integral i es presenta en format de motlle.

És un pa d’origen nòrdic indicat per a diabètics, ja que s’assimila lentament i no fa pujar els nivells de sucre en sang.

El sègol aporta menys calories que el blat, més proteïnes vegetals i menys gluten.

Pel seu procés d’elaboració, el motlle garanteix una conservació més llarga, i pel seu format afavoreix els talls simètrics i de mateixes proporcions per lo que el fa un pa excel·lent a l’hora de compartir-lo.