Cada any per Nadal a Enrich emprenem una causa solidària. És un moment que convida a la reflexió i la fraternitat, i volem aprofitar l’ocasió per a fer la nostra petita aportació al desenvolupament d’una societat més justa. Dur a terme accions per a millorar les condicions d’aquelles persones que ho necessiten, és una responsabilitat que sentim i que volem assumir com a empresa.

Per això fem un pa especial del qual l’import net de les seves vendes van destinades a un projecte de cooperació. Aquest any col·laborem amb Pallapupas, una entitat que organitza espectacles de pallassos i activitats als hospitals, i proposen l’humor com a eina fonamental per poder fer front a les situacions adverses que es viuen al voltant de la malaltia. Ens sembla una causa molt noble i necessària, i una manera de treballar molt creativa.

Hem creat un pa inspirat en el nostre Gran Reserva, amb un alt percentatge de massa mare i elaborat amb farina semiintegral mòlta a la pedra. Es tracta d’un pa de gran format, molt adient per a les celebracions amb els amics o la família que s’acosten amb les festes de nadal.

Descobreix el nostre Pa de Nadal i col·labora amb els Pallapupas, mentre gaudeixes d’un pa dels de veritat que convencerà als paladars més exigents.