Ens agraden els nostres clients i el fet de que tornin és la nostra major recompensa. Per això, volem també recompensar els nostres clients fidels amb un descompte per a properes compres*, amb la targeta Enrich.

Encara no la tens? Demana la teva targeta Enrich a qualsevol de les nostres botigues i comença a utilitzar-la.

Molt senzill! No ens has de donar cap dada ni associar cap compte bancari… aquí et resumim les regles del joc:

  1. Porta sempre la targeta amb tu i presenta-la en cada compra.
  2. Et posarem un segell per cada 4€ de compra que facis, fins a un màxim de 3 segells per compra.
  3. Els segells es posen només en el moment de la compra, i no els podem “guardar” per un altre dia. Per això és molt important la regla nº 1: no te la deixis!! En qualsevol cas, si te l’oblides, demana’n una altra.
  4. Si t’ajuntes amb més d’una, no pateixis, ja les aniràs completant… però no te les podrem unificar en una de nova.
  5. El segell no pot ser substituït per cap altra marca, signatura o dibuix, per tal d’evitar confusions i malentesos.
  6. Quan completis la targeta amb els 10 segells, et descomptarem 4€ a la teva propera compra d’import igual o superior a 10€. No es pot bescanviar en diners ni es pot dividir el descompte entre diverses compres.
  7. Només es pot aplicar una única targeta plena per compra, no es poden acumular diversos descomptes a una mateixa compra.
  8. Tampoc és acumulable a altres promocions o descomptes, quan així ho especifiquem.

Com hem explicat a la regla nº3, si t’has deixat la targeta, demana una nova i et posarem allà els segells corresponents a la teva compra.

El que no podrem fer és “guardar” els segells per posar-te’ls un altre dia, ni unificar diverses targetes encetades en una d’elles o en una nova. Els segells ficats ja en una targeta no es poden traspassar a una altra.

La targeta Enrich és vàlida a qualsevol de les botigues Enrich que trobaràs al dors de la nostra revista, als nostres catàlegs o a la nostra web fornsenrich.com.

El descompte és vàlid per a tots els nostres productes, però no serà acumulable a altres promocions o descomptes, quan així s’especifiqui.

És un programa que pot estar subjecte a canvis, que et seran degudament informats als nostres forns durant un temps prudencial.