El Carnaval ja és aquí, tota una setmana de festa i sàtira per gaudir de l’alegria i la disbauxa. Rues, disfresses i música omplen els carrers, on grans i petits es diverteixen i ballen les sonades melodies de Sa Majestat el Carnestoltes.

Cada població viu el Carnaval a la seva manera particular. A Vilanova i la Geltrú, per exemple, celebren unes tradicions molt arrelades, on tots els ciutadans participen activament des de les associacions. Les rues de Sitges també són famoses, per la seva esplendor i les disfresses impressionants.

La gastronomia hi és molt present en aquesta festa, amb un seguit de receptes i dolços que omplen el complet calendari d’activitats de gustos i sabors. El xató i les truites, vesteixen les taules imponents; i els dolços i les coques acompanyen cada celebració.

A Enrich celebrem el Carnaval portant a casa teva una selecció de productes per seguir aquest atractiu protocol culinari. Cada dia podràs trobar a les nostres botigues especialitats per a l’ocasió.

Els merengues: els fem dolços i suaus, de diferents colors i sabors. Són tan bons com atractius.

Coca de Llardons: un clàssic que no pots deixar passar. És cruixent i melosa com cap altra.

Coca de Botifarra: la coca protagonista el Dijous Gras. Amb Botifarra d’Ou i escalivada, com s’ha fet sempre.

Galetes d’Antifaç: les reines del Carnaval a Enrich. Simpàtiques i llamineres, segur que els més petits les gaudeixen amb delit.

“Montaditos” de Truita: els nostres montaditos de truita Enrich cassen molt bé amb el Dijous Gras.

Coca de Sardina: és la Coca típica del Dimecres de Cendra, el darrer dia del Carnaval en què ens acomiadem d’aquesta festa fins a l’any vinent. Tota la presencia i el gust de la Sardina sobre la deliciosa massa que preparem a Enrich.