L’Ángeles Otero (Gelen) és la responsable de la producció de la brioixeria Enrich. Té una llarga trajectòria a l’empresa, ja que treballa amb nosaltres des de fa més de 30 anys. És l’encarregada de coordinar l’equip que elabora, per exemple, els croissants Enrich o les especialitats de temporada com les Coques de Revetlla.

El que més valora la Gelen de com es treballa a Enrich és que no s’escatima en qualitat. S’elaboren els productes artesanalment, com s’ha fet sempre: laminant i tallant la massa de full a mà per fer cada peça de brioxeria, que després es munten una per una.

El secret per poder tenir una bona producció mantenint aquest sistema de treball tan manual recau en una bona organització i coordinació de l’equip professional, que la Gelen gestiona amb experiència demostrada.

De tots els productes que elabora, sent especial simpatia pels Croissants Enrich. Cadascun d’ells: grans o petits, de cereals o amb xocolata; han passat per l’atenta mirada de la Gelen perquè els nostres clients els puguin gaudir amb plaer i amb la tranquil·litat d’un producte artesà fet amb molta cura i passió. La brioixeria com s’ha fet sempre.