La Mª del Carmen Pérez, la Mari, com la coneix tothom, és l’encarregada de la botiga Enrich que hi ha al carrer Rosselló 54, de Barcelona. Fa molt que treballa amb nosaltres, i acumula força anys d’experiència al nostre obrador, abans de traslladar-se a aquesta botiga. Per això la Mari sap molt bé què és el que ven, perquè coneix amb detall tot el procés d’elaboració dels pans i les especialitats.

La de Rosselló, com totes les botigues Enrich, té obrador propi. Ella el gestiona i hi elabora brioixeria, pastes de full i pastissos. Li agrada innovar i hi ha productes exclusius que només podràs trobar a la seva botiga. A més a més, com a encarregada, organitza i planifica el dia a dia perquè tot el servei i el producte surti perfecte.

La Mari creu que el més important a la feina és estar a gust i que tothom se senti satisfet. Per això creu que una bona atenció als clients és essencial. Saber oferir el que necessita a cada persona i cuidar-la perquè es trobi còmoda.

De l’oferta de productes que passen per les seves mans, en destaca les Especialitats Seques Enrich. Els carquinyolis o els ametllats, per exemple, observa que tenen molt bona acollida i desperten molta simpatia entre els clients.

El nivell de qualitat dels productes Enrich és un aspecte que agrada a la Mari i en el qual posa èmfasi. Quan marxa de vacances o viatja fora, trobar a faltar el pa d’Enrich.