En Joaquim Urrea, el Quim, és un dels mestres pastissers d’Enrich i fa més de 17 anys que és amb nosaltres. Abans d’arribar a Enrich, va dur a terme una intensa carrera professional treballant com a oficial en distingides pastisseries, després de cursar els seus estudis, que el van portar fins a Bèlgica amb una beca.

Quan va arribar a Enrich, li va encaixar la manera de fer de l’empresa i hi va trobar la llibertat de treballar com li agrada. El Quim destaca que, tot i tractar-se d’una empresa gran, no s’hi fan dos pastissos iguals. L’elaboració és pròpia i els processos són manuals, utilitzant productes de primera qualitat. Ens explica que, en pastisseria, la decoració és molt important, però també és essencial que el producte sigui deliciós, amb la qualitat que el client es mereix.

De la carta de Enrich, sent una singular simpatia pel Massini i pel Sacher, dos pastissos amb estil i tradició. No obstant, gaudeix especialment quan treballa sobre noves especialitats, fet que li permet innovar i experimentar.

Ell és el responsable de que Enrich haguem estat finalistes en el II Premi Dulzypas Millor Pasta de Te d’Espanya 2016, com a creador de la nostra especialitat participant: la mini-burguer de te. Ens explica que està molt satisfet amb el resultat, donat el poc temps de què ha disposat per a preparar-se pel concurs.