Estiu és sinònim de Festa Major a moltes localitats. I per compartir aquesta celebració tant destacada, a Enrich hem volgut personalitzar uns pastissets d’ametlla que endolcirà tots els actes!

Els primers arribaran a Vilanova i la Geltrú, on des del 20 de juliol fins al 6 d’agost, podràs gaudir de la seva Festa Major envoltat de Diables, Gegants i Falcons, entre altres. Reconeixeràs les santiaguinyes vilanovines, que trobaràs els dies 3 i 4 d’agost a la nostra botiga de l’Avinguda de Francesc Macià 1 bis, perquè estan decorades amb el Drac i la Mulassa!

Continuem amb Castelldefels, amb la seva Festa Major que començarà el proper 11 d’agost amb un munt d’activitats arreu del poble. No t’oblidis d’apropar-te a la nostra botiga de l’Avinguda Constitució 124 el mateix dia 11. Allà t’hi estaran esperant unes santiaguinyes per llepar-te’n els dits!

Com no podia ser d’una altra manera, a Sitges també hi serem per Festa Major i per partida doble! A les nostres dues botigues trobaràs les santiaguinyes decorades amb el Drac i l’Àliga. Recorda passar-te entre actes i activitats pel carrer Jesús 19 o bé a la botiga situada al polígon industrial de Mas Alba a partir del 21 d’agost.

La traca final a aquest agost tant festiu la trobaràs a Vilafranca del Penedès, on del 29 d’agost al 2 de setembre tindrà lloc la seva Festa Major. L’Àliga i el Drac vilafranquins t’esperen a la nostra botiga del carrer Parellada 63 per celebrar-ho, a partir del 29 d’agost.

No te les perdis!