El maig de 1913, Francesc Enrich va deixar el seu poble natal d’Argençola per instal·lar-se a Barcelona i aprendre l’ofici de forner. El 1921 ja obria el seu propi forn a Barri de Sants, on anys més tard ensenyaria l’ofici al seu fill i després al seu nét, que van continuar amb el negoci familiar.

Quatre generacions més tard, continuem vivint amb la mateixa passió aquest noble ofici, fent bon pa: pa fet amb calma.

Des dels seu inici, a Enrich mantenim el valor de l’artesania, elaborant els nostres productes a diari seguint el mètode tradicional, i posant la innovació al servei de la tradició, creant nous sabors, formats i textures, per oferir un pa saborós, saludable y de qualitat, que alimenti el cos i el paladar.

La nostra massa mare de cultiu natural, elaborada de forma natural a partir de fruits de la mediterrània, combinada amb llargs processos de fermentació, és un dels pilars que mostra el compromís d’Enrich per fer bons pans. A Enrich sabem que el pa fet amb calma i amb temps, treballat lentament, desenvolupa molts més aromes i gustos, es conserva millor, i és més digerible.

Fem servir farines de diferents cereals, moltes a la pedra, ecològiques, així com altres ingredients de primera qualitat, que resulten en una extensa gamma d’especialitats que agradin i s’adaptin als gustos de tothom i a les necessitats d’un univers gastronòmic que evoluciona constantment.

La nostra història en números

0
anys d’experiència
0
botigues pròpies
0
varietats de pa
0%
Passió