Les Coques Dolces són una especialitat tradicional catalana que acompanyen les Revetlles i les vetllades festives amb l’arribada de l’estiu. El moment estel·lar de les coques és la Nit de Sant Joan on són presents a totes les cases; però també acompanyen les revetlles locals de cada població, com la de Sant Pere o la de Sant Jaume, i molts altres moments de trobada d’aquesta època.

La Coca més emblemàtica és la de Brioix amb Fruita Confitada i Pinyons; però a Enrich preparem una selecció més àmplia de Coques perquè puguis triar la que més t’agrada o escollir segons l’ocasió.

Aquest any hem creat una nova recepta per a fer la coca de brioix, i el resultat és una massa més esponjosa i tendra.

Preparem la Coca de Brioix de Fruita Confitada, de Crema, de Músic i de Pinya amb Crema Cremada, aquesta última molt recomanada, ja que ha tingut molt èxit les últimes temporades. Les preparem en un format de ½ quilo; i la de crema i la de fruita també d’1 quilo.

També volem destacar altres varietats de coques dolces que preparem: la de Llardons i les de Full farcida de crema o de Cabell d’Àngel.

Per a celebrar Sant Joan hem organitzat un concurs de Facebook en el que sortegem 3 Coques Enrich de Brioix mitjanes, una per a cada guanyador. Entra en aquest enllaç i participa.

Concurs de Facebook de Sant Joan