La Mona de Pasqua és el pastis que tradicionalment es feia per celebrar el final de la quaresma. És un costum arrelat a la costa del Mediterrani, i era una coca amb forma de rosca acompanyat d’ous durs. A partir de meitats del segle XIX els gremis de pastissers i flequers va evolucionar les Mones, convertint-les pastissos molt elaborats i decorades amb dolços, xocolates i figures de sucre.

A Enrich recollim les influències d’aquest llegat pastisser i elaborem una selecció de mones de diferents naturaleses. Per una banda fem la “Garlanda”, la mona més tradicional, que consisteix en una corona de brioix decorada amb cruixent de sucre i els habituals ous durs. També preparem la Mona Clàssica de pa de pessic. En fem coberta de trufa farcida amb melmelada de gerds, de “yema” amb melmelada d’albercoc i de mantega farcida de xocolata. Totes ells les vestim amb elements de xocolata i les plomes i els pollets de sempre.

T’oferim les Baby Mones Enrich, de les mateixes característiques que la clàssica, però en format reduït perquè gaudir-ne en petit comitè. Hem creat Les Baby Mones d’stevia, on hem substituït al 100% el sucre per aquest edulcorant natural. Per als qui busquen pastissos dolços però sense sucre.