L’esmorzar és el primer àpat del dia i molts experts en nutrició coincideixen que és el més important. Els primers aliments que rep el nostre cos són esencials per una correcta assimilació dels nutrients i per això es recomana dedicar el temps i l’atenció necessària a l’esmorzar. Començar la jornada amb energia i bon humor ens farà sentir més satisfets.

Un esmorzar equilibrat ha de tenir tots els elements i ingredients adients perquè sigui beneficiós i saludable. Cadascú té les seves preferències i gustos però hi ha algunes recomanacions que ens poden ajudar a configurar el nostre esmorzar ideal.

. La fruita ha de ser present en un esmorzar equilibrat. Pot ser amb un suc de taronja, per exemple, o amb alguna peça de la fruita de temporada.

. Consumir cereals de qualitat ens aportarà carbohidrats que ens donarà l’energia necessària per arrancar. Pots consumir els cereals de moltíssimes maneres diferents: amb unes torrades, amb alguna especialitat de brioixeria artesana o en un suggerent entrepà.

. Hidratar-se en començar el dia també és important per al nostre organisme. Beu aigua, suc o alguna infusió

. Dedica a l’esmorzar el temps que es mereix i regala’t un moment de calma. Dóna al teu cos i a la teva ment aquest espai, per poder encarar la jornada amb més bon humor i amb la tranquil·litat adient perquè tot surti com desitges.

Cadascú sap com més li agrada esmorzar. Hi ha els qui ho fan a casa i després fan una parada curta a mig matí per fer un petit mos. Altres prefereixen sortir de casa ràpidament i fer un esmorzar complet a la cafeteria… A Enrich volem acompanyar-te en aquest àpat i per això oferim una àmplia gamma de productes que et permetran idear-lo a la teva mida. Ja sigui perquè el preparis a casa teva o vinguis a gaudir-ne a les nostres botigues, on tenim servei de cafeteria.

Oferim les nostres Fórmules Enrich, unes ofertes especials per a l’hora de l’esmorzar que trobaràs a les nostres botigues. Vine a descobrir-les! En destaquem per exemple:

La Fórmula Express: Croissant + Cafè al teu gust = 1,90€

La Fórmula Total: Flautí + Suc de Taronja + Cafè al teu gust = 4€