El Nadal són unes festes de retrobament amb la família i els amics, en les que la gastronomia tradicional és essencial. Durant aquests dies les reunions i celebracions tenen lloc al voltant de la taula, on gaudim de bona companyia i llargues tertúlies. Les receptes de tota la vida es complementen amb especialitats dolces, rebosteria i postres especials per a l’ocasió.

A Enrich preparem una selecció de productes exclusius per a l’ocasió i volem acompanyar-te en aquestes dates tan significatives. Els elaborem artesanalment al nostre obrador amb ingredients de primera qualitat. Als taulells de les nostres botigues t’hi esperen:

.El Panettone Enrich: és un pastís de massa abrioixada que prové del nord d’Itàlia. La seva característica forma de cúpula el fa inconfusible i se serveix en llesques verticals. Té un llarg i complex procés d’elaboració i a Enrich el preparem amb la nostra massa mare i ingredients naturals. Aquest any hem millorat la fórmula, aconseguit que sigui encara més esponjós i saborós. En preparem de panses amb fruita confitada i de xocolata amb nous, i enguany presentem el Panettone de Músic amb fruits secs.

.Els Polvorons: són uns dolços molt arrelats a la nostra gastronomia nadalenca i tot un símbol d’identitat de la península Ibèrica. A Enrich estem molt orgullosos dels nostres Polvorons que són un dels nostres productes amb més demanada. Els elaborem amb ametlles seleccionades i els presentem “nevadets” amb sucre llustre.

.Neulots: són uns dolços típics de la rebosteria nadalenca catalana molt antics. Cruixents i de forma cilíndrica, segur que criden l’atenció dels petits de casa. A Enrich els preparem també banyats amb intensa xocolata.

.El Tortell de Reis: són les postres per excel·lència del dia de Reis, quan es fa la tradicional juguesca del Rei o la Fava. També se l’anomena “rosco”, per la seva forma de cèrcol, i és de massa de brioix amb fruita confitada per sobre.

.Servei de Càtering: el nostre servei de càtering et pot ser de gran utilitat per organitzar els teus àpats o events al llarg del Nadal. Safates de petites delícies dolces i salades que t’acompanyaran per gaudir de les festes més còmodament.