El Pa de Coca és una de les varietats Enrich més especials. Amb una crosta fina i cruixent, i una molla extraordinàriament alveolada i poc densa, resulta un pa molt lleuger amb una presentació i una textura sorprenents.

És difícil resistir-se al pa de coca…un pa únic que marida amb qualsevol tipus de cuina, sent un pa excel·lent a l’hora d’acompanyar-te en les teves celebracions o en el teu dia a dia.

Amb una crosta fina i cruixent, i una molla extraordinàriament alveolada i poc densa, resulta un pa molt lleuger amb una presentació i una textura sorprenents.

Un pa, que s’elabora seleccionant els millors ingredients: oli de blat i malta torrada, oli d’oliva verge extra, i massa mare de cultiu natural.

Seguint la tradició d’Enrich, el pa de coca és un pa fet amb calma que elaborem artesanalment, estirant i formant la massa a mà aconseguint que cada peça sigui única.

La seva molla alveolada s’aconsegueix gràcies a la seva altíssima hidratació (del 90%), que alhora fa que sigui una massa molt delicada i difícil de treballar.

El següent pas és la fermentació lenta i a temperatura controlada que asseguren una millor organolèpsia i conservació . A més, aturem la cocció perquè un cop arribis a casa, només li calgui un toc de calor per aconseguir la seva textura excepcionalment cruixent.

El seu sabor neutre potencia els matisos d’un bon oli d’oliva verge, d’un bon tomàquet de sucar o d’una fina flor de sal.

Posa a prova la teva imaginació i combina’l amb diferents embotits, formatges, patés o anxoves! Les seves característiques de pa cruixent, sense molta molla, ajuda a degustar bé el sabor del farcit que porti.