Aterrem a la ciutat de Tarragona amb una nova botiga, situada al nº 96 de la Rambla Nova, per oferir als parragonins i parragonines un lloc acollidor on relaxar-se i poder gaudir dels nostres productes.

Obre les portes la nostra nova botiga situada a Tarragona. Una botiga amb un aire nou i diferenciador on el protagonista principal és el pa, el millor que sabem fer.

Sabem que els tarragonins i les tarragonines aprecien el bon pa, i per ells hem encunyat el terme parragoní. Per ells som a Tarragona. Volem enamorar el seu paladar.

L’actor Fermí Fernández va ser el mestre de cerimònies, fent esmena a la nostra història i a les característiques dels nostres productes.

Per la inauguració no va faltar una celebració com cal i vam organitzar una festa ben especial des de primera hora del matí. Vam sol·licitar a tots i totes les Parragonines que presentessin a la nova botiga una recepta que tingués com a protagonista el pa. A canvi, els vam obsequiar amb una mostra dels millors pans que fem a Enrich: el Pagès Català Enrich, que es va exhaurir en un obrir i tancar d’ulls.

No hem volgut que l’enginy quedés a l’oblit, així que les receptes més originals i saboroses es publicaran a la nostra revista perquè el seu autor o autora tingui tot el reconeixement que es mereix per prestigiar els beneficis d’un pa tan bo com el nostre!

La il·lustradora tarragonina Anduluplandu, amb motiu de l’obertura de la nostra primera botiga a Tarragona, ha dissenyat una bossa d’edició limitada amb una de les icones de la ciutat: la nina d’ivori. Una de les peces emblemàtiques de l’arqueologia tarraconense.

La nova botiga de Tarragona aterra amb la voluntat de fer arribar la filosofia i els productes, que han format part dels nostres 95 anys d’història, dividint-se en diferents ambients que conviuen sota el paraigua de la calma:

A la part principal de la botiga, com no, trobaràs el nostre pa. En aquest cas, a Tarragona, hem volgut acostar-lo al client, per guanyar protagonisme, i exposem les peces de motllo i gourmets del dia al mateix taulell.

A la cafeteria podràs gaudir dels nostres productes, sent un punt de trobada amb els veïns i els amics a qualsevol hora del dia. A més, oferim un ventall molt cuidat de productes amb cafès responsables, tes orgànics i sucs de fruites i verdures naturals.

També hi trobaràs els productes de qualitat i les novetats de la temporada per endur-te a casa.

I si prefereixes consumir i tastar els nostres productes sense sortir de la botiga, pots triar entre prendre’t un cafè ràpid a la barra mentre tries el pa que tastaràs avui, compartir la taula alta central a la zona de degustació, o gaudir d’una conversa tranquil·la al nostre espai chill-out.

Vols sentir-te tot un parragoní? T’esperem a Tarragona!