Des del passat Octubre, pots trobar a les nostres botigues un pa lliure de gluten, lactosa i al·lèrgens, ric en fibra i vitamines B i D. Un pa destacadament saludable que no et fa renunciar al gust ni a la qualitat: bo de debó.

Som conscients del nombre creixent de població celíaca, amb al·lèrgies o intolerant a la lactosa. És per això que, juntament amb un obrador artesà que treballa els ingredients naturals de primera qualitat, i que es dedica exclusivament a aquest tipus de productes, hem desenvolupat uns formats de pa que ens permeten oferir-te una opció lliure sense gluten, lactosa i al·lèrgens.

Elaborat a partir de massa mare feta amb una farina de blat sarraí ecològica mòlta en molí de pedra i d’oli d’oliva verge extra, i combinada amb farina d’arròs i de fajol.

L’exigent mètode d’elaboració amb ingredients de màxima qualitat ha permès atorgar a aquests pans la Certificació Vegana, que garanteix la utilització de productes 100% vegetals, i la Certificació Kosher, que avala que el pa és apte per al consum de qualsevol persona de creences jueves.

Aquest pa està fet només a partir d’ingredients naturals i, per tant, l’únic mètode de conservació que fem servir és la congelació, que permet mantenir les seves qualitats organolèptiques i nutricionals. Tot com ha de ser.

Tot i que ja està cuit i llest per consumir, et recomanem que li donis un toc de calor al forn (mai al microones) durant 5 minuts a 200ºC, o bé a la torradora, al punt que desitgis. Es presenta envasat individualment amb un film apte per coure’l al forn, sense el risc de contaminacions creuades. Per la torradora, però, l’hauràs de treure de l’envàs…

Tens dues opcions per triar: Baguet o panet. Tria l’opció que més t’agradi i gaudeix-lo. A Enrich apostem pel “sense gluten” amb molt de gust!