Vanessa Casamayor
Vanessa Casamayor DIRECTORA COMERCIAL
Ella és la persona que s’encarrega la gestió de les nostres botigues, des d’una doble vessant operativa, més a prop del terreny, i tècnica, tot vetllant per traslladar els nostres valors de qualitat, sabor i salut a l’experiència que viuen dia a dia els nostres clients. Una dona entusiasta amb les idees ben clares
David Vinaixa
David VinaixaCAP D’OBRADOR
David Vinaixa Peris va néixer a Barcelona. Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments i especialitzat en Seguretat Alimentària, acumula més de 15 anys d’experiència al sector del pa i la brioixeria. Actualment posa tots el seus coneixements al servei d’Enrich.
Susana González
Susana GonzálezSUPERVISORA COMERCIAL
Susana González va néixer a Argentina. Professora per vocació, amb el seu marit va decidir llençar-se a l’aventura i començar una nova vida a Barcelona. Poc temps després entra a formar part de l’equip d’Enrich com a Dependenta Auxiliar, un canvi professional que li ha reportat molt més que ser l’actual Supervisora de Barcelona
Vanesa Rasero
Vanesa RaseroSUPERVISORA COMERCIAL
Apassionada de la seva família, de viatjar, i de la seva feina. Amb tota una vida dedicada a la restauració, es va enamorar del món del pa, al que ara aporta la seva experiència, la seva vocació de servei i orientació al client, i sobretot la seva passió, a través d’Enrich.
Cristina Cardeñas
Cristina CardeñasENCARREGADA D’ENRICH JESÚS
Una sevillana apassionada de la lectura, enamorada del mar, aficionada a les excursions per la muntanya i a l’esport. Aquesta dona activa i enèrgica es troba al capdavant de la botiga Enrich del Carrer Jesús 19, a Sitges, com a Encarregada.
Gelen Otero
Gelen OteroCAP DE SECCIÓ DE BRIOIXERIA
L’Ángeles Otero (la Gelen) és la responsable de la producció de la brioixeria a Enrich. Té una llarga trajectòria a l’empresa, ja que treballa amb nosaltres des de fa més de 30 anys. És l’encarregada de coordinar l’equip que elabora, per exemple, els croissants Enrich o les especialitats de temporada, com les Coques de Revetlla.
Mª Carmen Pérez
Mª Carmen PérezENCARREGADA D’ENRICH ROSSELLÓ
La Mª del Carmen Pérez, la Mari, com la coneix tothom, és l’Encarregada de la botiga Enrich que hi ha al Carrer Rosselló 54, de Barcelona. Fa molt que treballa amb nosaltres, i acumula força anys d’experiència al nostre obrador. Per això la Mari sap molt bé què és el que ven, perquè coneix amb detall tot el procés d’elaboració dels pans i les especialitats.
Quim Urrea
Quim UrreaCAP DE SECCIÓ DE PASTISSERIA
En Joaquim Urrea, el Quim, és un dels mestres pastissers d’Enrich i fa més de 17 anys que és amb nosaltres. Abans d’arribar a Enrich, va dur a terme una intensa carrera professional treballant com a oficial en distingides pastisseries, després de cursar els seus estudis, que el van portar fins a Bèlgica amb una beca.