Aquest estiu, a Enrich et recomanem el Vitazen. Refrescant beguda que no només ajuda a combatre la calor, ja que combina les conegudes propietats del suc de taronja acabat d’esprémer amb els múltiples beneficis del te verd japonès matcha. Els coneixes tots? Aquí te’ls presentem.

És un te verd molt conegut a Japó i un dels secrets millor guardats pels monjos Zen. Es tracta de la fulla sencera del te verd que, després d’un procés especial de cultiu, recol·lecció i assecat, es mòlt per obtenir una pols fina i de color verd intens que multiplica els beneficis del te verd. Un got de matcha multiplica per 10 el contingut en antioxidants i les propietats nutricionals d’una tassa de te verd:

  1. Ajuda a perdre pes: Segons un estudi de la Facultat de Medicina de la Universitat de Ginebra, el te verd té propietats termogèniques i promou l’oxidació dels greixos, cremant calories i contribuint a la pèrdua de pes. La taronja també contribueix a l’acceleració del metabolisme, fent del Vitazen el teu aliat en l’operació bikini.
  2. Calma i relaxa, millora l’estat d’ànim i ajuda a la concentració: Tot i contenir cafeïna, el seu alt contingut en L-teanina contra-resten els efectes. La L-teanina és un aminoàcid que promou un estat de relaxació i benestar i relaxa sense provocar somnolència, afavorint la concentració, la memòria i la claredat de ment.
  3. Aporta energia i millora la teva resistència física: L’impuls energètic produït pel matcha es deu en gran part a la seva combinació única de nutrients, inclosa la cafeïna, però gràcies a la L-teanina, pots experimentar aquest aport extra d’energia sense els efectes secundaris d’altres begudes estimulants. La cafeïna del matcha s’absorbeix i s’assimila molt lentament (de 6 a 8 hores), evitant pujades sobtades de sucre i insulina, o l’alliberació de l’hormona de l’estrès cortisol. Energia que no t’esgota.
  4. Ajuda a prevenir l’envelliment: El poder antioxidant el te matcha és espectacular, per la seva gran riquesa en antioxidants, especialment en catequines, que promouen la salut en general i enforteixen el sistema immunològic. Un anti-aging més potent que les magranes o els nabius, al teu abast a les nostres botigues Enrich.
  5. Alleugereix l’estrenyiment: El te matcha conté un alt nivell de fibra dietètica fàcilment absorbible, que ajuda a combatre l’estrenyiment i a estabilitzar els nivells de sucre en sang.
  6. Afavoreix l’eliminació de toxines: El te matcha és més ric en clorofil·la que altres tes, element que fa del te un desintoxicant eficaç i natural, que ajuda al teu organisme a depurar-se.
  7. Cuida la teva pell: El contingut en vitamina C del Vitazen, aportada tant pel te matcha com pel suc de taronja, ajuda a la creació de col·làgen, encarregat de conservar els teixits en perfecte estat. A més, els flavonoides i olis essencials de la taronja, afavoreixen la pell, prevenint el seu envelliment prematur.
  8. A més del que ja hem dit, per la seva combinació amb el suc de taronja, ajuda a recuperar-se d’estats gripals i refredats, ajuda a controlar els nivells de colesterol i de pressió en sang.

Has pres nota? Ara, doncs… pren Vitazen!!

A partir de setembre tindrem noves degustacions de Vitazen a les nostres botigues. Estigueu atents a través de la nostra pàgina de Facebook i Instagram!