Amb la tardor, a Enrich recuperem el Motlle de Músic, un pa vistós, de molla tendra, gust intens i tota la riquesa nutricional que li aporten els fruits secs.

Elaborat artesanalment amb farina de blat i enriquit amb un bon grapat de figues seques, orellanes, panses, nous i avellanes. Fruits secs que li aporten al pa una textura i una dolçor interessants per a un maridatge de contrastos.

Els fruits secs destaquen per ser aliments molt rics en fibra i en greixos essencials omega 3 i omega 6, amb  propietats que poden ser beneficioses per mantenir una òptima salut cardiovascular. La fibra, per la seva banda, té la capacitat de retardar l’absorció de sucre, el que pot ser beneficiós per prevenir certes malalties, i d’ajudar a reduir l’absorció del colesterol i a generar sensació de sacietat.

Són rics també en proteïnes força completes, importants pels esportistes i en dietes vegetarianes. I contenen apreciables quantitats de vitamina E, B1 i B2, a més de minerals com calci, ferro, zinc, potassi, fòsfor i magnesi.

No ens podem oblidar que també són aliments energètics, i es recomana prendre’n un grapat a mà tancada, de 3 a 7 vegades per setmana. A Enrich el trobaràs tots els divendres.

El Motlle de Músic Enrich es el nostre homenatge a les tradicionals postres de músic o grana de capellà. Només ens ha faltat el moscatell! Li en poses tu?

Et proposem…

El Motlle de Músic és tan bo que constitueix un bon esmorzar o berenar per si mateix, sol o amb mel, o acompanyant un iogurt o un mató. Però també marida a la perfecció amb amanides, formatges i patés.

Què et sembla una combinació amb mi-cuit de foie, codonyat i mel? Atreveix-te a provar nous contrastos de textures i sabors.