A Enrich fa 95 anys que el pa és la nostra passió. Portem gairebé un segle gaudint de l’art d’elaborar pans i productes de qualitat, fets cada dia al nostre obrador i que ens satisfà poder portar a la teva taula.

Per celebrar-ho hem preparat una setmana d’esdeveniments molt especials per compartir amb tu. El dijous dia 9 tots el que vingueu a les nostres botigues sereu obsequiats amb una degustació d’especialitats gentilesa d’Enrich. I el divendres 10 presentarem el nostre Pa Enrich dels 95 anys, que segur que et sorprèn.

De la fleca en què va néixer Enrich el 1921, situada al carrer Avinyó de Barcelona, hem crescut fins a tenir 17 botigues a Barcelona, Castelldefels, Sitges, Vilafranca, Vilanova i Reus. Hem ampliat la nostra gamma de productes oferint pans de diferents sabors i naturaleses; elaborats amb la nostra massa mare natural i alternant la utilització de farines de diferents cereals, integrals i ecològiques. També estem orgullosos de la nostra carta d’especialitats dolces i salades, la brioixeria i la pastisseria que et preparem.

Hem passat de la fermentadora de fusta i les eines bàsiques de forner a tenir unes instal·lacions que ens permeten cuidar els processos d’elaboració per millorar i innovar; donant al pa el temps que necessita per aconseguir els sabors autèntics que ens caracteritzen.

Francesc Enrich va ser el que va posar en marxa aquest emocionant projecte. Amb setze anys va marxar d’Argençola, el seu poble natal, per anar a Barcelona a aprendre l’ofici de forner. El 1921, va obrir la primera fleca Enrich al carrer Avinyó al Barri Gòtic. Anys més tard, el 1938, el va vendre i va adquirir un altre forn situat just davant del Mercat de Sants, on va viure i treballar amb els seus dos fills.

L’any 1972 el nét d’en Francesc es va incorporar al negoci i van llogar un obrador més gran a prop de l’antic. Això va permetre obrir tres botigues més al barri de Sants. El 1997 s’amplià l’obrador, que es va traslladar al carrer Begur, i va permetre que l’empresa seguis creixent a Barcelona obrint fins a 7 botigues més en els següents anys.

El 2009 es va fer una gran inversió i un gran canvi geogràfic. L’obrador es va traslladar a Sitges, a la zona de Mas Alba, on el podem trobar avui en dia. En aquestes instal·lacions, modernes i amb moltes possibilitats tecnològiques, vam ampliar nostra carta de productes notablement; introduint farines ecològiques, evolucionant els pans integrals i creant els pans gurmet de nous sabors. També ens va permetre ampliar les nostres cartes de brioixeria, pastisseria i especialitats dolces i salades.

Enrich, 95 anys de pa fet amb calma.